miercuri, 11 aprilie 2012

Cursul de Vanzari al trainerului Eduard Leoveanu

cursul de vanzari al trainerului Eduard Leoveanu prezinta peste 25 tehnici de vanzarifoarte practice, testate si cu rezultate foarte bune in peste 15 ani de practica in vanzari si marketing.

Majoritatea cursantilor care au intrat pe site-ul www.leoveanu.ro sau www.consultanta-plan-afaceri.ro si au decis sa participle la cursul lui Leoveanu au ajuns la concluzia ca a fost una dintre cele mai bune investitii din viata lor, mai ales ca este vorba de un curs de nisa, dedicate practicienilor si cei care vor sa inceapa o cariera in marketing si vanzari, precum si celor care au ajuns la concluzia ca desavarsirea tehnicilor de vanzari ii poate conduce spre rezultate la care nici nu se asteptau.

Un curs de vanzari de acest calibru nu coboara sub 400 euro per participant.

Avantajul pe care il ofera Leoveanu participantilor la cursul lui este ca prima zi este gratuita si doar daca iti place poti alege sa mergi la urmatoarele zile. Cand alegi sa mergi si la urmatoarele 2 zile de curs ai o surpriza de proportii, pretul cursului, pentru aceste 2 zile finale este extraordinar de permisiv. Intr-unul dintre interviurile acordate, Leoveanu spunea ca fiecare student, fiecare angajat, fiecare om afectat de criza sau de somaj, care vrea sa investeasca timp si energie in dezvoltarea lui personala si profesionala, trebuie sa poata sa isi permita acest curs.

“Pentru mine valoarea cursului este data de numarul mare de participant si de succesul pe care acestia il vor avea dupa cursul de vanzari. Daca, in plus, marketingul viral va functiona pentru mine la un nivel mare, daca fiecare cursant care plateste atat de putin mai recomanda cursul de vanzari la inca 5 prieteni, atunci aceasta este o masura a succesului si eu sunt multumit si din punct de vedere financiar”, a declarat Leoveanu.

Iti recomand sa te duci la acest curs de vanzari. Prima zi este gratuita, urmatoarele 2 zile au un pret super-accesibil si, cel mai important, pleci cu niste lectii si informatii pentru toata viata, furnizate de un trainer cu peste 10 ani de experienta in training si peste 15 ani de experienta in vanzari. Asa ca tot ce ai de facut este sa folosesti aceasta oportunitate in avantajul tau, cat mai repede. Singurul lucru care nu mi-a placut este ca pe site-ul lui, www.leoveanu.ro, nu am gasit decat un numar de mobil pentru contact. L-am intrebat de ce nu ofera mai multe date de contact si mi-a subliniat faptul ca, pentru el, cei mai multi cursanti vin prin recomandari. Eu l-am gasit pe internet. Il recomand, e chiar bun cursul lui. Success.


curs, training vanzari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu