joi, 5 aprilie 2012

Procurorii au avut nevoie de 6 ani pentru a-l acuza pe afaceristul George Bosanceanu de proxenetism

stirileprotv.ro Daca la sfarsitul anului autoritatile i-au demolat un hotel construit ilegal in Mamaia, apoi l-au arestat de doua ori pentru evaziune fiscala si furt, acum il acuza ca ar fi coordonat o intreaga retea de prostitutie.

Inca din vara lui 2006 o echipa ProTV semnala acest lucru. Procurorii au avut insa nevoie de 6 ani pentru a-l acuza oficial de proxenetism.

Membrii retelei, ca niste intreprinzatori ce se respecta, isi promovau prostituatele ca la manualul de marketing. Imparteau fluturasi turistilor pe plaja din Mamaia si la hotel, chelnerii plasau abil ofertele speciale.

Miercuri, Bosanceanu a fost acuzat, alaturi de alte sase persoane, de proxenetism si trafic de minore.

Marti, cand vila luxoasa a omului de afaceri a fost rascolita de mascati, el se temea ca altceva cauta autoritatile.

"Cauta arme si droguri, au venit si cu un caine specializat pe care l-au plimbat prin toata casa, nu au gasit nimic", declara controversatul om de afaceri din Constanta.

In realitate alte dovezi ii interesau. Cele legate de fete. Inca din 2006 mai multi turisti ai hotelului din Mamaia, patronat de George Bosanceanu, s-au plans ca in timpul sejurului erau mutati aproape zilnic din camere, pentru ca in locul lor sa fie cazate prostituate. Intreaga filiera era organizata chiar de la intrare.

Bosanceanu este acuzat si ca a construit fara autorizatii mai multe hoteluri, dar si ca ani de zile ar fi furat energie electrica in valoare de sute de mii de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu