luni, 19 martie 2012

Motivul pentru care aceasta fotografie a starnit valuri de furie. Cine este femeia din imagine

stirileprotv.ro Aceasta fotografie face parte dintr-o serie intreaga pe care femeia le-a realizat pentru un calendar. Majoritatea oamenilor este de parere ca imaginile si personajul sunt reusite, dar in tara ei initiativa a provocat indignare.

Bruneta Michaela Roth, 38 de ani, este educatoare in Italia, dar a decis sa-si rotunjeasca venitul pozand pentru un calendar.

Cand au vazut rezultatul activitatii sale extra scolare, mamele copiilor au luat foc, dar, in mod cu totul asteptat, tatii nu au avut de facut niciun comentariu.

Michaela Roth s-a nascut in Statele Unite, dar traieste in Italia de mai bine de zece ani. In acest timp a castigat mai multe concursuri de frumusete, “Miss Mamma Italiana” fiind unul dintre ele si a fost invitata la mai multe show-uri tv.

educatoare

Desi Michaela Roth ar fi putut sa aiba o cariera de model, pentru ca primeste destul de multe solicitari, ea a preferat sa ramana educatoare la gradinita, pentru simplul fapt ca adora sa lucreze cu copiii.

“Pentru mine, sa fiu model este un job secundar. Pozez in afara orelor de program si cel mai mult in vacante, cand merg in Statele Unite. Sunt tot timpul imbracata in poze, nu apar niciodata dezbracata”, a spus educatoarea.

Dupa ce au vazut ultimele fotografii, pe care educatoarea a avut proasta inspiratie sa le posteze pe un site de socializare, mamele au inceput sa-si retraga copiii de la gradinita. “Educatoarea este prea atractiva si nu vrem sa ne educe baietii”, au spus in cor mamele.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu