marți, 20 martie 2012

Prinde culoare cu Sunshine Beauty Center

Odata cu venirea primaverii, e momentul sa te revigorezi cu un pic de culoare. Iar unul dintre cele mai importante aspecte ale ingrijirii tale este pielea ta. O piele usor bronzata si hidratata este cu singuranta unul dintre aspectele care te fac sa te simti plina de energie si iti confera o senzatie de incredere in fortele proprii.

Sunshine Beauty Center  este un salon infrumusetare din Bucuresti care iti ofera o gama variata de servicii de calitate inalta, menite sa te faca sa radiezi de sanatate si frumusete in orice sezon. Centrul de frumusete Sunshine Beauty foloseste aparatura de ultima ora si cele mai in voga produse aparute pe piata, pentru a-ti asigura o imagine ireprosabila.

Serviciile Sunshine Beauty

Primavara inseamna o explozie de culori, de viata, de energie. Pielea ta este unul dintre aspectele esentiale ale ingrijirii tale de care trebuie sa iei seama pentru a radia de energie si sanatate. Un pic de culoare, un bronz discret poate face o diferenta esentiala in infatisare si iti da incredere un plus de optimism.  Beneficiile solarului depasesc doar simplul simt estetic: sedintele la solar sunt bune pentru relaxare, te ajuta sa invingi depresia de iarna, iti cresc vitalitatea dar te si ajuta sa previi si sa depasesti o serie de probleme de sanatate: iti intaresc sistemul imunitar, previn osteoporoza si intaresc sistemul cardio-vascular.

Apelează la acest salon de infrumusetare din Bucuresti pentru a iti revigora pielea si a da culoare atitudinii tale. Sunshine Beauty Centre are in dotare 4 aparate de bronzare care in doar cateva minute pe saptamana iti vor asigura un bronz uniform si o piele stralucitoare si ferma. Doar doua sedinte pe saptamana sunt suficiente pentru a capata si intretine un bronz usor, care te va pregati pentru soarele verii.

Iata cateva dintre regulile de care trebuie sa tii cont pentru a obtine cele mai frumoase rezultate:

  • Cel mai important aspect atunci cand mergi la solar este sa nu exagerezi, incepand cu doar cateva minute in solar si crescand gradual expunerea, pentru a evita orice arsura sau neplacere
  • cele mai bune rezultate se obtin atunci cand cunosti ce tip de ten ai, si folosesti solarul si produsele adiacente in concordanta  
  • asculta sfaturile specialistilor privind recomandarile referitoare la timpul de expunere la aparat
  • tine minte ca sunt necesare intre 6 si 10 sedinte pentru a obtine o piele frumos bronzata, evitand sedintele scurte si concentrate – in acest caz arsurile se vor instala la 6-24 dupa utilizarea solarului
  • cercetari ale diferitelor institutii din Germania recomanda ca intre sedintele la solar sa existe pauze de 24 de ore

Urmand toate sfaturile de mai sus, vei evita orice neplaceri si te vei bucura de o piele sanatoasa, ferma si radianta. Echipa de acest salon de bronzat din Bucuresti te asteapta pentru a te ajuta sa obtii incredere in sine si o infatisarea stralucitoare. Daca doresti nu numai sa obtii ci sa si mentii bronzul dupa primele sedinte, cea mai buna solutie este un abonament la solar, care variaza intre 80 si 120 ron, pentru 60 sau 100 de minute. Ramane sa te convingi singura de preturile mici, precum si de serviciile de calitate oferite de acest salon de infrumusetare din Bucuresti. 

Sunshine Beauty Center te asteapta in Bulvardul Iuliu Maniu nr. 57, la parterul caldirii OD16, vizavi de Piața Veteranilor. Pentru mai multe detalii, precum si pentru intreaga gama de servicii, acceseaza site-ul http://www.sunshinebeautycenter.ro/.


salon bronzat bucuresti, manichiura si pedichiura

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu