vineri, 23 martie 2012

Smart TV

In zilele noastre televizoarele  au ajus la un nivel la care indifferent de tehnologia folosita fie ea plasama, LCD sau LED performantele sunt realmente asemanatoare daca nu identice , iar diferentele de performanta tind spre zero. Intr-o astfel de piata producatorii cu greu pot sa puna in evidenta caracteristicele “unice “ ale anumitor televizoare.Pe acest fond  au aparut  noi tehnologii  smart TV .

TV Smart este cunoscut ca un televizor care poate fi cuplat la internet, oferind  multe dintre caracteristicile care se găsesc pe computer sau telefonul mobil.Televizoarele inteligente vin in toate formele  si marimile, de la plasma ÅŸi LCD cu LED-uri. Cele mai multe de asemenea, au performante  HD, iar uneleinclud, de  asemenea 3D.  Tehnologia televizoarelor inteligente vine de la patru producători - Sony, Samsung, LG si Panasonic.

Televizoarele inteligente permit sa descarcati aplicaÅ£ii la fel ca pe un smartphone, cum ar fi un iPhone sau un dispozitiv Android. Acestea variaza de la reÅ£ele sociale, la jocurile de noroc, video  ÅŸi filme alaturi de servicii de televiziune. Deci, în loc de doua ecrane, poti sa faci totul pe unul mare, poti vedea activitatea  de pe  retele sociale, aceastea  apar in partea de jos a ecranului in timp ce vizionati un program. Acest lucru se intampla  pentru anumite modele si si in cadrul acestora in functie de dotari si optiuni.
Fiecare producator ofera o varietate de aplicatii, dar cele comune sunt BBC iPlayer, YouTube, LoveFilm si Skype. Aceasta din urma este foarte interesanta, deoarece prin intermediu skaype  puteÅ£i efectua apeluri video de pe televizor, prin simpla cuplare a unei camere intr-un port USB al televizorului. Daca sunteti dispus sa investiti un pic mai mult, atunci puteti obtine, de asemenea, webcam-uri wireless.  Cum ma conectez la Internet? Smart TV este conceput pentru a fi usor de utilizat.  Cele mai multe televizoare inteligente vin Wi-Fi Ready, oferind posibilitatea de a cumpăra un wireless care se conecteaza la televizor si care sa se conecteze la reteaua locala. Unele seturi vor include dongle-ul in pachet, in timp ce altii ofera aceasta optiune  ca echipament adiacent. Este important sa stiti ca trebuie sa-l cumparati  de la acelasi producător ca sa fie compatibil cu televizorul dumneavoastra.Televizoarele mai scumpe  au Wi-Fi incorporat.Pentru a putea fi  descarcate  filme la clipuri  sau a apela prin Skype este  recomanda o conexiune la internet  de minim 2Mb.

Fiecare TV Smart vine cu un sistem corespunzator de utilizare a telecomandei de la distanta .Multe televizoare inteligente, de asemenea, va permit sa utilizati telefonul sau smartphone-ul Android ca si control de la distanta.

Televizoare inteligente sunt o evolutie a standardului DLNA.  Digital Living Network Alliance, care este o tehnologie inclusa intr-o gama de gadget-uri si dispozitive astfel  incat sa poata  comunica unele cu altele. Acest lucru inseama ca se pot conecta sau trimitete fotografii ori muzica de la televizor  la  telefonul mobil.

Smart TV este o revoluÅ£ie majora in modul in care interactionam. Totul se integreaza intr-un singur ecran de la video la comunicatii. 


calculatoare second hand, calculatoare second hand

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu