luni, 5 martie 2012

Servicii de inchirieri masini Bucuresti – rapid si simplu

Sunt foarte multi cetateni romani si straini care calatoresc in Bucuresti. Scopurile acestor calatorii sau vizite sunt dintre cele mai diverse, de la afaceri, probleme personale pana la pur si simplu placerea de a vizita capitala Romaniei. Pentru toti acestia, exista numeroase servicii de inchirieri masini bucuresti, fiecare avand avantajele sale. Dintre toate firmele existente pe piata, toti cei care calatoresc si au nevoie de astfel de servicii trebuie sa stie anumite lucruri despre firmele cele mai bune de inchirieri masini bucuresti.

Cele mai bune servicii de inchirieri masini bucuresti sunt cele care va ajuta sa economisiti timp pretios si  sa aveti parte de cel mai bun confort posibil. O astfel de firma specializata pe inchirieri auto va oferi atat masini pentru inchiriat, cat si soferi, la cerere, la niste preturi foarte avantajoase. O simpla calatorie din punctul A in punctul B se poate astfel transforma intr-o experienta relaxanta si placuta, intr-o amintire de neuitat.

O astfel de firma trebuie intotdeauna sa dispuna de o echipa tanara, dedicata si motivata, gata sa isi ajute clientii cu orice gen de informatie. De la acestia veti primi o masina functionala si cu dotari suplimentare, daca se poate. Clientul trebuie sa primeasca nu doar o masina, ci un intreg ansamblu functional, gata sa-i satisfaca o multitudine de necesitati. Asistenta rutiera va fi oferita 24 de ore din 24, pentru orice tip de defectiune tehnica posibila, astfel incat clientul sa nu fie nevoit sa-si piarda timpul asteptand solutionarea problemelor. Timpul clientului este un bun pretios, pe care o companie serioasa de inchirieri masini din Bucuresti trebuie sa-l ia in calcul intotdeauna. Un mare avantaj pe care orice client il va aprecia va fi pretul facut si mulat dupa necesitatile si putinta sa, in functie de distanta parcursa. Inchirierea masinii trebuie sa se poata face si in functie de distanta parcursa, pentru a permite clientului sa apeleze la firma dvs. si nu la concurenta. Este bine ca firma de inchirieri masini sa ofere si sofer, daca nevoile clientului cer asa ceva.

Foarte important este si existenta unui serviciu de transfer la si de la Aeroporturile Baneasa si Otopeni oriunde pe teritoriul tarii. La cerere, orice client poate fi intampinat astfel inca de acolo cu masina, iar apoi transportat in orice loc din tara, in asa fel incat sa-si poata desfasura confortabil calatoria de afaceri sau concediul. Tot la cerere, clientii pot primi recomandari de trasee si cazare. Personalul trebuie sa fie inalt calificat si instruit, cunoscator a cel putin 2 limbi straine de circulatie internationala, el fiind necesar pentru a asigura clientilor siguranta, punctualitatea si discretia dorite. Orice posibil client trebuie sa aiba posibilitatea de a alege, 24 ore din 24, autoturisme noi, sigure, confortabile, bine intretinute, toate apartinand unor marci consecrate: Skoda Octavia, Opel Astra, Toyota Avensis, Audi A4, BMW 318, BMW 520, Dacia Logan. Fiecare dintre aceste masini reprezinta cea mai buna alegere, la cel mai bun raport calitate pret posibil, si avand fiecare cele mai noi si sofisticate sisteme de securitate si de aer conditionat.

Ca atare, nu este vorba de nici un secret al firmelor de inchirieri masini din Bucuresti, este vorba doar de profesionalism, de orientare spre client si doleantele sale. Rezultatul final trebuie sa insemne un client multumit de oferta, relaxat si nerabdator sa calatoreasca, sa se plimbe, sa vada si sa intalneasca noi locuri si noi oameni, ramanand cu o impresie finala pozitiva. 


inchiriere masini bucuresti, inchirieri masini bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu